Taggarkiv: elektriker

Elektriker (Märsta / Knivsta / Uppsala området)

Vi söker elektriker med intresse för modern teknik och att arbeta i Märsta / Knivsta / Uppsala området.

Service/Support Elektriker

Gillar du att lösa problem som kan uppstå med installationer och stötta kunder när de behöver service/support elektriker?

Arbetsledare elektriker

Vi söker dig som har arbetat som elektriker och vill ta hand om ett installationsteam. Du är  lösningsorienterad, van att arbeta med en hög servicenivå och kan ta väl hand om våra kunder i dialogen kring våra projekt.

Välkommen tillbaka Robin som elektriker till oss på NEWEL

Robin Larsson återvänder till NEWEL som elektriker och det är vi mycket glada för. Robin har tidigare arbetat på NEWEL och Skydd Säkerhetsteknik (systerbolag till NEWEL). En trevlig, kunnig och uppskattad medarbetare! Han till och med gestaltar installation av laddbox tillsammans med Michal Kazmierczak i NEWELs introfilm. Se den på YouTube.

Robin bor idag i Uppsala, vilket passar NEWEL utmärkt. I linje med vår tillväxtstrategi, har vi för några månader sedan påbörjat vår expansion Norrort och kommer inom kort att inkludera Uppsala och omnejd. Således är Robin en behövlig resurs i vårt trevliga installationsteam.

Robin är 23 år gammal och härstammar från Stockholm. Bortsätt från sina yrkeserfarenheter från NEWEL och SKYDD Säkerhetsteknik, har han också arbetat på Emil Lundgren på Arlanda och i Uppsala med service- och entreprenad jobb.

 

Robin nås på:
robin@newel.se
070 855 85 14