Tech Invest North förvärvar NEWEL

2024-04-24

Som ni kanske redan har informerats om försattes NEWEL i Stockholm AB i konkurs under april månad. Men verksamheten har upprätthållits i möjligaste mån, i väntan på en framtida lösning.Vi är nu mycket glada att kunna meddela er att Tech Invest North förvärvat rätten till konkursboet för att kunna återuppta verksamheten i nytt bolag. Vi är glada att välkomna dig som kund till en förstärkt NEWEL-organisation under ledning av Tech Invest North. Detta förvärv markerar en spännande utveckling för både NEWEL och för dig som vår värderade kund.

NEWELs nya resa med Tech Invest North

Detta nya kapitel öppnar upp många spännande möjligheter, inte bara för verksamheten utan även för dig som kund.

Vad innebär detta för dig som kund?

Detta innebär att vi nu kan erbjuda våra tjänster som vanligt igen, men med ännu bättre resurser och möjligheter från Tech Invest North. Som en del av denna inflytelserika koncern kommer NEWEL nu att dra nytta av utökade resurser, vilket inkluderar avancerad teknologi, förbättrad produktionskapacitet och tillgång till ett större nätverk av expertis. Vi kommer även att lansera nya support- och serviceavtal, laddtjänster och smarta energisystemslösningar.

NEWELs nya partners inom Tech Invest North Gruppen

NEWEL är nu en del av en större familj av företag som alla bidrar till den gröna omställningen. Här är några av våra nya systerföretag:

Tech Invest North logotyp
Grepit Innovative Living logo Zpark logo Netcoil logo Lasercom logo NEWEL logo
Tech Invest North logotyp
Grepit Netcoil logo Lasercom logo
Innovative Living logo Zpark logo NEWEL logo

Framtiden

Det kommer självklart att vara en intensiv period de närmaste veckorna, men vi vill snarast ta upp en dialog med er som kund om hur vi på bästa sätt fortsätter, och utvecklar, det tidigare goda samarbetet. Namnet NEWEL kvarstår, om än under nytt organisationsnummer, så det går bra att fortsätta att kommunicera med verksamheten på tidigare kända kanaler, och mailadresser.

Tomas Hagman, tidigare ägare, kommer att fortsätta i den nya verksamheten ansvarig som platschef för Stockholmskontoret.

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta Tomas Hagman via mail tomas@newel.se eller telefon 070 847 55 30.

Vi ser fram emot en utvecklande framtid tillsammans med er som kund!

Jimmy Abrahamsson
Tech Invest North

Andreas Lundqvist
Grepit/Zpark Energy Systems

Tomas Hagman
NEWEL