Illustration om till event - deltagande på eCarExpo 2023 - NEWEL

eCarExpo 2023 Stockholm – träffa NEWEL där

Notera: Du visar nu ett event som har redan ägt rum.

I Friends Arena (Solna, Stockholm) mellan den 3-5 februari 2023 är det dags igen för eCarExpo. NEWEL är rustade med kunskap, erfarenhet och positiv attityd! Vi kan hjälpa er med flera klimatsmarta tjänster, till exempel solel (solceller och installation), IMD (Individuell Mätning och Debitering),  energioptimering, prisvärd och framtidssäkrad elbilsladdning (laddboxar och installation av dessa). En installatör, fler åtgärder.

 

NEWEL monter plats på eCarExpo 2023

Besök oss i vår monter E:05!

Du hittar NEWEL montern enkelt, den är nära Gång 3. 
Där kan du fråga oss om vilka alternativ som finns för olika åtgärder, det kostar absolut inget! Vi berättar gärna hur processen går till, från att du gör en beställning tills du kan börja ta fördel av din nya laddbox, solpaneler eller lösningar för energieffektivisering. I vår monter kan du också se exempel på olika typer av laddboxar som vi rekommenderar.


Öppettider

Branschdag

Fredag 3 februari 2023: 08.30 – 17.00.
B2B-mässa – endast öppen för företag.

Publika dagar

Lördag 4 februari 2023: 10.00 – 17.00.
Söndag 5 februari 2023: 10.00 – 16.00.

Biljetter köpes här…

Notera: Du som är kund hos NEWEL kan få 50% rabatt på biljetten. Hur? Det får du veta i vårt nästa Kundbrev!

 


Om eCarExpo

eCarExpo är Nordens största elbilsmässa som anordnas i Friends Arena i Solna. Med sina stora och moderna ytor erbjuder arenan en perfekt ”bakgrund” och rymlig mötesplats för arrangemanget. Här kan du bekanta dig med det snabbväxande utbudet av elektrifierade bilar (elbil och laddhybrid) och även provköra flera av dem på en 600 meter lång inomhusbana eller utomhus.

Läs mer: Anordnarens webbplats