NEWEL fördjupar samarbetet med det norska företaget Easee

NEWEL har nyligen inlett ett fördjupat samarbete med det norska företaget Easee inom vårt tjänsteområde Elbilsladdning. I ett första skede betyder detta attraktiva erbjudanden för laddpaket till  Privatkunder.

Laddboxen Easee Home är ett ypperligt val för den stilmedvetne villaägaren! Det är ett smart, intelligent och pålitligt litet kraftpaket, som dessutom kommer i flera färger! Även tillbehör som U-hook (krok för laddkabel) matchar designen.

Kortfattad specifikation finns på sidan Laddboxar i infoboxen Easee.

Mer information finns hos tillverkaren, easee-international.com.

 

 

Utöver Easee Home finns modellen Easee Charge, som är anpassad för ’kommersiell’ laddning, det vill säga är lämplig i laddinfrastruktur, t.ex. hos bostadsrättsförening, företag eller annan parkering med flera platser. Den erbjuder bland annat smart kontroll och hög säkerhetsnivå.

Läs mer på: Mer information finns hos tillverkaren, easee international, commercial charging

 

I Easee sortimentet ingår också flera användbara kompletterande produkter, som till exempel monteringsstolpe för både en och två laddboxar.

Tveka inte att fråga oss om denna fina produkt! NEWEL letar alltid efter nya kvalitativa produkter och är mycket glada att nu kunna erbjuda Easees sortiment till våra kunder.