Nu finns Kombicentralen från Our Energy i NEWELs sortiment

De senaste laddbox-tillskotten i NEWELs produktsortiment kommer från Sundsvallsföretaget Our Energy. Två små, smidiga laddboxar som passar för t.ex. privatpersoner och så Kombicentralen – en annorlunda och intressant lösning för flerbostadshus. Till utseendet påminner Kombicentralen om en vanlig bilvärmarlåda som sitter på stolpar vid parkeringsplatser hos bostadsrättföreningar och smälter därmed in i den befintliga parkeringsmiljön. Det är en lösning som både tar vara på existerande elkontakter med bibehållen möjlighet för bilvärmning men också rustar upp med utökad, modern funktionalitet för elbilsladdning. Kombicentralen erbjuder bland annat två Typ2 ladd uttag för laddning av två bilar, den är uppkopplad till molntjänst och kan förses med lastbalansering.

 

En speciell egenskap hos Kombicentralen, som vi på NEWEL uppskattar inte minst för våra kunders skull, är möjligheten att integrera Kombicentralen med IMD El (Individuell Mätning och Debitering av el).” – menar Tomas Hagman (VD NEWEL AB). ”IMD El är ju ett av NEWELs tjänsteområden och intresset för den typen av installation ökar stadigt från bostadsrättsföreningar och samfälligheter.

Vi på Our Energy ser framemot samarbetet med NEWEL, som med sin långa erfaranhet på laddmarknaden samt tjänsteutbud som inkluderar IMD installation, kan bidra till fortsatt utveckling av vår teknik. Vi lyssnar gärna på feedback och önskemål från installatörer och kunder.” – säger Rickard Säfström (Försäljning & Marknadschef, Our Energy).

 

OM OUR ENERGY

Logo Our EnergyOur Energy är ett ett innovativt företag som har arbetat en längre tid inom IMD-lösningar och styr- & reglerteknik. Idag tillverkar man även laddboxar, kombiboxen samt dess ”småsyskon” för t.ex. privatpersoner. Läs mer på https://ourenergy.se/.

 


 

Tillägg per den 22 april:

Idag mottog NEWEL en beställning på installation av 50 laddplatser som ska rustas upp med Kombicentral hos en bostadsrättförening i Järfälla. Vi återkommer med krönika och bilder efter det utförda arbetet.