Taggarkiv: medarbetare

Välkommen tillbaka Robin som elektriker till oss på NEWEL

Robin Larsson återvänder till NEWEL som elektriker och det är vi mycket glada för. Robin har tidigare arbetat på NEWEL och Skydd Säkerhetsteknik (systerbolag till NEWEL). En trevlig, kunnig och uppskattad medarbetare! Han till och med gestaltar installation av laddbox tillsammans med Michal Kazmierczak i NEWELs introfilm. Se den på YouTube.

Robin bor idag i Uppsala, vilket passar NEWEL utmärkt. I linje med vår tillväxtstrategi, har vi för några månader sedan påbörjat vår expansion Norrort och kommer inom kort att inkludera Uppsala och omnejd. Således är Robin en behövlig resurs i vårt trevliga installationsteam.

Robin är 23 år gammal och härstammar från Stockholm. Bortsätt från sina yrkeserfarenheter från NEWEL och SKYDD Säkerhetsteknik, har han också arbetat på Emil Lundgren på Arlanda och i Uppsala med service- och entreprenad jobb.

 

Robin nås på:
robin@newel.se
070 855 85 14

Välkommen Charlotta Baker

Vi är glada över att få välkomna Charlotta ”Lotta” Baker i vårt team. Lotta kommer att bli en viktig resurs inför NEWELs fortsatta expansion.

Hos NEWEL kommer Lotta att arbeta med Sälj- och Marknadsföring. Det kommer att bli en mix av arbetsområden som innesäljare och privatkunder samt koordinera våra marknadsaktiviteter såsom annonsering, mässor, seminarier, event och sociala medier.

Lotta har en bred erfarenhet från allt från små startupföretag, kommunal verksamhet och storbolag som American Express.

 

Jag har länge varit nyfiken och intresserad av NEWEL som företago och det började för ca 3 år sedan när jag satt i styrelsen för en BRF och bestämde mig för att använda NEWEL som leverantör. Som företag stack personalen och tillvägagångsättet ut och det andades nytt, modernt och enkelt.

Jag kan inte mycket om el, men jag har bred erfarenhet och kallar mig både Swiss Army Knife och digital nomad. Senast kommer jag från en tjänst som informatör på Stockholm Vatten och Avfall. Då jag inte pratar om hållbarhet sjunger jag gärna i kör. Jag tränar också och älskar allt som har med båtar att göra.”– berättar Charlotta Baker.

 

Fakta

Charlotta ”Lotta” Baker
Sälj- och Marknadsföring
charlotta@newel.se eller lotta@newel.se
076 181 29 88

För frågor kontakta:

Tomas Hagman, VD
tomas@newel.se

Välkommen Micke Pantsari som installationsansvarig på Newel

 Jag har det stolta nöjet att presentera Mikael Pantsari som ny medarbetare i team Newel. Mikael är auktoriserad elektriker (ABL) och har arbetat i branschen i många år. Han ska ha arbetsrollen installationsansvarig hos oss. Han ska hjälpa till med att stötta teamledarna när det gäller projektuppstart, materialval och genomförande på plats. Micke fyller 50 i år och är bosatt i Södertälje. Han börjar hos oss den första maj.” – meddelar Tomas Hagman, VD Newel.

 

 Jag är en 50-åring från Kringelstan som snurrat på byggen sen jag gick i blöjor. Jag tog elbehörigheten under 2003 i Åsö Gymnasium och har jobbat i alla upptänkliga roller i branschen både som chef för större bolag till företag där jag var den ende anställde. Jag ser till att få saker gjorda och lever efter devisen att ingenting är omöjligt, möjligtvis blir lösningen lite annorlunda, men omöjligt är det aldrig. Fritiden spenderas med yngre barn (2 av 8), hemmafix och ett ständigt tittande på heminredningsprogram.” – berättar Mikael Pantsari.

 

Fakta

Mikael Pantsari
installationsansvarig
mikael@newel.se
0722-50 06 81

För frågor kontakta:

Tomas Hagman, VD
tomas@navagroup.se