Inlägg

Fältsäljare / Projektör

Innesäljare

Vi söker en innesäljare med ansvar för såväl befintliga kunder som nykundsbearbetning. Du arbetar långsiktigt med mål att skapa lönsamma lösningar och starka affärsrelationer utifrån kundens behov. Du skapar och följer upp strukturerade kundplaner på både kort och lång sikt för att nå dina mål. Du stöttar ett litet team med fältsäljare och ledarna i våra installationsteam.

Elektriker

Vi söker elektriker med intresse för modern teknik. Du är en bra teamspelare och vill bidra till att din arbetsgrupp når sina mål, är trevlig och har ett öppet sinne.

Säkerhetstekniker till SKYDD Säkerhetsteknik

SKYDD Säkerhetsteknik AB är under utveckling och söker en erfaren servicetekniker som kan hjälpa företaget att växa. Du vill arbeta med kundanpassade säkerhetslösningar som innefattar projektering, installation, driftsättning, felsökning, service. Du är nyfiken på ny teknik som ger nya funktionella lösningar och som kan vara en extra kunskapsresurs för våra övriga installationstekniker som finns i koncernen.

Arbetsledare elektriker

Vi söker dig som har arbetat några år som elektriker och vill ta hand om ett eget installationsteam. För oss är det viktigt att du är  lösningsorienterad, van att arbeta med en hög servicenivå och kan ta väl hand om våra kunder i dialogen kring våra projekt.