Taggarkiv: lediga jobb

Installationskoordinator

Vi söker en installationskoordinator med fokus på att effektivisera administrativa arbetsuppgifter i samband med installationer och kvalitetssäkra processerna. En hjälpande hand för vår installationschef kring planering och dokumentation; en ordningsam resurs för installationsteamet och även stöd för våra kunder i dialogen kring våra projekt.

Service/Support Elektriker

Gillar du att lösa problem som kan uppstå med installationer och stötta kunder när de behöver service/support elektriker?

Supportadministratör

Vi söker dig som har vana från service/support och administration; är lyhörd, tycker om att kommunicera med kunder och har ett trevligt sätt.

Projektör / Säljare (Grön Teknik)

Vi söker en projektör/säljare (grön teknik) med fokusområde södra Stockholm. Du arbetar långsiktigt med mål att skapa starka affärsrelationer utifrån kundens behov. Du följer upp strukturerade kundplaner på både kort och lång sikt för att nå dina mål.

Elektriker (Märsta / Knivsta / Uppsala området)

Vi söker elektriker med intresse för modern teknik och att arbeta i Märsta / Knivsta / Uppsala området.

Arbetsledare elektriker

Vi söker dig som har arbetat som elektriker och vill ta hand om ett installationsteam. Du är  lösningsorienterad, van att arbeta med en hög servicenivå och kan ta väl hand om våra kunder i dialogen kring våra projekt.