Taggarkiv: ecar expo

eCarExpo 2023 Stockholm – träffa NEWEL där!

Notera: Du visar nu ett event som har redan ägt rum.

I Friends Arena (Solna, Stockholm) mellan den 3-5 februari 2023 är det dags igen för eCarExpo. NEWEL är rustade med kunskap, erfarenhet och positiv attityd! Vi kan hjälpa er med flera klimatsmarta tjänster, till exempel solel (solceller och installation), IMD (Individuell Mätning och Debitering),  energioptimering, prisvärd och framtidssäkrad elbilsladdning (laddboxar och installation av dessa). En installatör, fler åtgärder.

 

NEWEL monter plats på eCarExpo 2023

Besök oss i vår monter E:05!

Du hittar NEWEL montern enkelt, den är nära Gång 3. 
Där kan du fråga oss om vilka alternativ som finns för olika åtgärder, det kostar absolut inget! Vi berättar gärna hur processen går till, från att du gör en beställning tills du kan börja ta fördel av din nya laddbox, solpaneler eller lösningar för energieffektivisering. I vår monter kan du också se exempel på olika typer av laddboxar som vi rekommenderar.


Öppettider

Branschdag

Fredag 3 februari 2023: 08.30 – 17.00.
B2B-mässa – endast öppen för företag.

Publika dagar

Lördag 4 februari 2023: 10.00 – 17.00.
Söndag 5 februari 2023: 10.00 – 16.00.

Biljetter köpes här…

Notera: Du som är kund hos NEWEL kan få 50% rabatt på biljetten. Hur? Det får du veta i vårt nästa Kundbrev!

 


Om eCarExpo

eCarExpo är Nordens största elbilsmässa som anordnas i Friends Arena i Solna. Med sina stora och moderna ytor erbjuder arenan en perfekt ”bakgrund” och rymlig mötesplats för arrangemanget. Här kan du bekanta dig med det snabbväxande utbudet av elektrifierade bilar (elbil och laddhybrid) och även provköra flera av dem på en 600 meter lång inomhusbana eller utomhus.

Läs mer: Anordnarens webbplats

 

 

 

eCarExpo 2022 i Friends Arena

Notera: Du visar nu ett event som har redan ägt rum.

Träffa NEWEL på eCarExpo 2022 i Friends Arena i Solna den 29 april – 1 maj.

Självklart finns NEWEL på plats även detta år. NEWEL är rustade med kunskap, erfarenhet och positiv attityd! Hos oss kan du få hjälp med flera klimatsmarta tjänster, till exempel solel/solcellsinstallation, IMD, energioptimering, prisvärd och framtidssäkrad elbilsladdning. En installatör, fler åtgärder.

 

Ritning monterplatser eCarExpo 2022

Besök oss i monter B:05!

Du kan fråga oss om vilka alternativ som finns för olika åtgärder, det kostar absolut inget! Vi berättar gärna hur processen går till, från att du gör en beställning tills du kan börja ta fördel av din nya laddbox, solpaneler eller lösningar för energieffektivisering. I vår monter kan du också se exempel på laddboxtyper som vi rekommenderar.


Öppettider

Branschdag

Fredag 29 april: 08.30 – 17.00.
B2B-mässa – endast öppen för företag.

Publika dagar

Lördag 30 april: 10.00 – 17.00.
Söndag 1 maj: 10.00 – 16.00.

Biljetter köpes på ecarexpo.se 


Om eCarExpo

eCarExpo är Nordens största elbilsmässa som anordnas i Friends Arena i Solna. Med sina stora och moderna ytor erbjuder arenan en perfekt ”bakgrund” och rymlig mötesplats för arrangemanget. Här kan du bekanta dig med det snabbväxande utbudet av elektrifierade bilar (elbil och laddhybrid) och även provköra flera av dem på en 600 meter lång inomhusbana eller utomhus.

Läs mer: https://ecarexpo.se/stockholm/

 

NEWEL Krönika om eCar Expo 2020

Tack alla ni som besökte vår monter på eCar Expo 2020 i Stockholm!

Med publikrekord om 14 650* besökare påvisade eCar Expo 2020 ett stort ökat intresse av elektrifierade bilar. Antalet besökare var 40% fler än på Svenska Mässan i november i fjol.

NEWEL fanns på plats som utställare. Det ökade intresset för elbilsladdning märktes även i vår monter. Där visade vi bland annat laddboxar från några av våra leverantörer. Vi presenterade också ett urval produkter och tjänster inom elmätning och debitering; IMD (Individuell Mätning och Debitering), som till vår glädje visade sig vara ett intressant ämne för våra besökare.

 

NEWEL monter på eCar Expo 2020

 

NEWEL är ett mångsidigt företag med flera tjänster inom energibesparande och miljöfrämjande installationer (laddlösningar, led-belysning, solpaneler, IMD och energioptimering). Idag är vi Stockholms största installatör av elbilsladdning och våra kunder kommer tillbaka för att vi ska hjälpa dem med ännu fler klimat praktiska åtgärder. Vi finns självklart till förfogande som support, hjälp med bidragsansökan och inte minst som rådgivare.

Vi är väldigt glada att ni tog er tid att stanna i vår monter på eCar Expo 2020!
Ni är självklart lika välkomna att kontakta oss när som helst!

 

Extra kul var att även media rapporterade direkt från mässan:

Klipp från Nyhetsmorgon

Klipp från Rapport

 

*) Källa eCar Expo

eCar Expo 2020 i Friends Arena den 7-9 februari

Notera: Du visar nu ett event som har redan ägt rum.

Träffa NEWEL på eCar Expo 2020 i Friends Arena i Solna mellan den 7 och 9 februari. Vi berättar gärna hur du enkelt kan skaffa dig prisvärd och framtidssäkrad elbilsladdning. Vi visar exempel på laddboxtyper som vi rekommenderar och – inte minst – informerar om andra klimatsmarta tjänster som NEWEL erbjuder. En installatör, flera åtgärder. Besök oss i monter E41 på eCar Expo!

Elbil har många fördelar. En av dem är att du kan ladda ditt fordon bekvämt hemma eller på arbetsplatsen. NEWEL är rustade både med kunskap, erfarenhet och positiv attityd för att hjälpa dig med den biten. Du kan ha egen laddpunkt redan från första dagen du ansluter dig till den miljömedvetna skaran av fordonsägare.

TIDER

Fredag 7 februari 10.00 – 17.00. Branschdag för företag och inbjudna gäster.
Lördag 8 februari 10.00 – 18.00. Publik dag för allmänheten.
Söndag 9 februari 10.00 – 16.00. Publik dag för allmänheten.

Om eCar Expo

eCar Expo 2020 är Nordens enda elbilsmässa som nu är tillbaka i Stockholm. Ett efterlängtat event med högaktuellt tema.

Fler än var tionde såld bil i Sverige under det gångna året var laddbar och enligt prognos från BilSweden kommer hela 30% av nybilsförsäljning att vara helt eller delvis eldriven i en snar framtid. eCar Expos egen attitydundersökning visar att hela 84% av Stockholmarna, speciellt de som bor i innerstaden, är beredda att byta till elfordon, inte bara bil, utan åk på två eller tre hjul.

eCar Expo 2020 möter detta snabbt växande intresse i Friends Arena i Solna, Nordens största publika arena. Med sina stora och moderna ytor erbjuder den en perfekt ”bakgrund” och rymlig mötesplats. Här kan du bekanta dig med det snabbväxande utbudet av elektrifierade bilar (elbil och laddhybrid) och även provköra flera av dem på en 600 meter lång inomhusbana eller utomhus!

Välkommen till NEWEL för trygg och säker elbilsladdning!

Läs mer: http://ecarexpo.se/stockholm/