Taggarkiv: Charlotta Baker

Välkommen Charlotta Baker

Vi är glada över att få välkomna Charlotta ”Lotta” Baker i vårt team. Lotta kommer att bli en viktig resurs inför NEWELs fortsatta expansion.

Hos NEWEL kommer Lotta att arbeta med Sälj- och Marknadsföring. Det kommer att bli en mix av arbetsområden som innesäljare och privatkunder samt koordinera våra marknadsaktiviteter såsom annonsering, mässor, seminarier, event och sociala medier.

Lotta har en bred erfarenhet från allt från små startupföretag, kommunal verksamhet och storbolag som American Express.

 

Jag har länge varit nyfiken och intresserad av NEWEL som företago och det började för ca 3 år sedan när jag satt i styrelsen för en BRF och bestämde mig för att använda NEWEL som leverantör. Som företag stack personalen och tillvägagångsättet ut och det andades nytt, modernt och enkelt.

Jag kan inte mycket om el, men jag har bred erfarenhet och kallar mig både Swiss Army Knife och digital nomad. Senast kommer jag från en tjänst som informatör på Stockholm Vatten och Avfall. Då jag inte pratar om hållbarhet sjunger jag gärna i kör. Jag tränar också och älskar allt som har med båtar att göra.”– berättar Charlotta Baker.

 

Fakta

Charlotta ”Lotta” Baker
Sälj- och Marknadsföring
charlotta@newel.se eller lotta@newel.se
076 181 29 88

För frågor kontakta:

Tomas Hagman, VD
tomas@newel.se