Bild nyhet eCarExpo 2022

eCarExpo 2022 i Friends Arena

Notera: Du visar nu ett event som har redan ägt rum.

Träffa NEWEL på eCarExpo 2022 i Friends Arena i Solna den 29 april – 1 maj.

Självklart finns NEWEL på plats även detta år. NEWEL är rustade med kunskap, erfarenhet och positiv attityd! Hos oss kan du få hjälp med flera klimatsmarta tjänster, till exempel solel/solcellsinstallation, IMD, energioptimering, prisvärd och framtidssäkrad elbilsladdning. En installatör, fler åtgärder.

 

Ritning monterplatser eCarExpo 2022

Besök oss i monter B:05!

Du kan fråga oss om vilka alternativ som finns för olika åtgärder, det kostar absolut inget! Vi berättar gärna hur processen går till, från att du gör en beställning tills du kan börja ta fördel av din nya laddbox, solpaneler eller lösningar för energieffektivisering. I vår monter kan du också se exempel på laddboxtyper som vi rekommenderar.


Öppettider

Branschdag

Fredag 29 april: 08.30 – 17.00.
B2B-mässa – endast öppen för företag.

Publika dagar

Lördag 30 april: 10.00 – 17.00.
Söndag 1 maj: 10.00 – 16.00.

Biljetter köpes på ecarexpo.se 


Om eCarExpo

eCarExpo är Nordens största elbilsmässa som anordnas i Friends Arena i Solna. Med sina stora och moderna ytor erbjuder arenan en perfekt ”bakgrund” och rymlig mötesplats för arrangemanget. Här kan du bekanta dig med det snabbväxande utbudet av elektrifierade bilar (elbil och laddhybrid) och även provköra flera av dem på en 600 meter lång inomhusbana eller utomhus.

Läs mer: https://ecarexpo.se/stockholm/