Inlägg

Arbetsledare elektriker med placering i Norra Stockholm

Vi söker

Vi söker dig som har arbetat några år som elektriker och vill ta hand om ett eget installationsteam. För oss är det viktigt att du är  lösningsorienterad, van att arbeta med en hög servicenivå och kan ta väl hand om våra kunder i dialogen kring våra projekt.

B-körkort och god svenska i tal och skrift är krav. Du kör företagets servicebil och utgår för närvarande från vårt kontor i Huddinge, men vi har för avsikt att starta ett lokalkontor i norrort.

Varför jobba med NEWEL

Newel AB är ett elinstallationsföretag med fokus på installation av smarta elsystem i Storstockholm. Våra kunder är bostadsrättsföreningar, kommuner, fastighetsförvaltare och även privatmarknaden.

Vi har gott om uppdrag och vi får goda vitsord av kunderna för vårt professionella kundbemötande, noggrannhet och engagemang. Företagskulturen är dynamisk och mångkulturell där varje medarbetare bidrar till verksamhetens utveckling. Vi använder våra resurser effektivt och kundens investering aktsamt.

Detta erbjuder vi dig

Newel är en trygg arbetsgivare. Vi växer kraftigt vilket ger stor möjlighet för dig att utvecklas i din arbetsroll. För oss är det självklart att du som anställd har fast månadslön. Vi är medlemmar i Installatörsföretagen (f.d. EIO) och följer SEFs kollektivavtal.

Du ingår i ett team med härliga kollegor som tillsammans levererar lösningar till våra kunder. Newel arbetar med spännande ny marknad inom elbilsladdning, LED-belysning och solel vilket skapar ett engagemang och glädje kring våra lösningar och projekt. Är du nyfiken på det nya, skall du arbeta på Newel.


Om anställningen

  • Omfattning: Heltid
  • Form: Tillsvidare

Ansökan

  1. Du ansöker via email till: jobb@newel.se.
  2. Skriv ”Arbetsledare Norra Stockholm” i mail titeln.
  3. Ange dina kontaktuppgifter: förnamn, efternamn, e-post, mobiltelefon.
  4. Bifoga ditt CV och personligt brev.
  5. Skicka

Varmt välkommen med din ansökan!


  Frågor besvaras via mail till jobb@newel.se.