Medarbetare team

Elektriker sökes

Vi söker

Vi söker elektriker med intresse för modern teknik. Du är en bra teamspelare och vill bidra till att din arbetsgrupp når sina mål, är trevlig och har ett öppet sinne. Du talar och skriver svenska obehindrat.

Varför jobba med NEWEL

Newel AB är ett elinstallationsföretag med fokus på installation av smarta elsystem i Storstockholm. Våra kunder är bostadsrättsföreningar, kommuner, fastighetsförvaltare och även privatmarknaden.

Vi har gott om uppdrag och vi får goda vitsord av kunderna för vårt professionella kundbemötande, noggrannhet och engagemang. Företagskulturen är dynamisk och mångkulturell där varje medarbetare bidrar till verksamhetens utveckling. Vi använder våra resurser effektivt och kundens investering aktsamt.

Detta erbjuder vi dig

Newel är en trygg arbetsgivare. Vi växer kraftigt vilket ger stor möjlighet för dig att utvecklas i din arbetsroll. För oss är det självklart att du som anställd har fast månadslön. Vi är medlemmar i Installatörsföretagen (f.d. EIO) och följer SEFs kollektivavtal.

Du ingår i ett team med härliga kollegor som tillsammans levererar lösningar till våra kunder. Newel arbetar med spännande ny marknad inom elbilsladdning, LED-belysning och solel vilket skapar ett engagemang och glädje kring våra lösningar och projekt. Är du nyfiken på det nya, skall du arbeta på Newel.


Om anställningen

  • Omfattning: Heltid
  • Form: Tillsvidare

Ansökan

  1. Du ansöker via email till: jobb@newel.se.
  2. Skriv ”Elektriker” i mail titeln.
  3. Ange dina kontaktuppgifter: förnamn, efternamn, e-post, mobiltelefon.
  4. Bifoga ditt CV och personligt brev.
  5. Skicka

Varmt välkommen med din ansökan!


  Frågor besvaras via mail till jobb@newel.se.